Personal Design

Welkom.

Personal Design maakt onder andere zilveren plectrums, handgemaakte sieraden, schilderijen, sculptures en unieke kunst met een personal touch. Daarnaast maken wij muurdecoraties, zoals muurschilderingen, muurteksten en beschilderde panelen. Van oorsprong zijn wij begonnen met handgraveren, maar het kreatieve bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wil je iets unieks met een personal touch laat je dan inspireren door Personal Design.

Zilveren plectrums
Onze zilveren plectrums en hangers zijn met de hand gemaakt om uitstekende kwaliteit te produceren. De collectie varieert van een eenvoudige zilveren plectrum tot gegraveerde zilver plectrum hangers. Als u een idee heeft of een eigen ontwerp kunnen wij dat voor u graveren. U eigen handschrift graveren kan ook. Al onze zilveren plectrums zijn uitsluitend ontworpen en geproduceerd bij Personal Design, en zijn niet beschikbaar elders. Perfect als kado. Ook kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

Goodies
De sculpturen en kunst voorwerpen die wij maken zijn uniek. hou je van iets aparts en wil je iets op je bureau, kast of tafel wat niemand anders heeft kijk dan eens bij onze unieke kunst voorwerpen en sculptures of zoals wij ze ook wel noemen goodies.

Handgemaakte Sieraden
Personal design staat voor originele en unieke tattoo style sieraden. Wij streven er naar om de producten van Personal Design slechts één keer te maken. Dus als je een sieraad van ons aanschaft, zult je het niemand anders zien dragen. Tevens maken wij producten op maat, Je kunt je eigen ontwerp door ons laten uitvoeren.

Schilderijen
Hoe leuk is het om een hip schilderij aan de muur te hebben, of om kado te geven?! Unieke schilderijen vind je bij Personal Design. Jezelf, een dierbaar persoon of huisdier in pop art style. Of een leuke beschildering op een muur of ander object.

Handgraveren
Bij handgraveren wordt vaak gedacht aan het graveren in edelmetaal, zoals bijvoorbeeld sieraden. Maar met de huidige techniek is het mogelijk om in bijna alle metalen te graveren. Je kunt dus bij ons behalve sieraden, ook muziekinstrumenten, prijzenbekers, onderdelen van motoren en talloze andere voorwerpen laten graveren.

Bekijk onze website en zie wat wij allemaal doen en eventueel voor je kunnen betekenen. Voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon:

e-mail: contact
telefoon: 0031 (0)6 46 25 26 26